eSmiley Pohjoismaissa

eSmileyn historiaa

eSmiley on perustettu Tanskassajossa elintarviketurvallisuuden vaatimukset ovat äärimmäisen tiukkojaTanskassa otettiin vuonna 2001 käyttöön Smiley-järjestelmäjoka asetti perusvaatimukset keittiöiden omavalvonnalle. Suomessa tämä sama järjestelmä tunnetaan Oivana. Lue lisää Oivasta.

Järjestelmän lanseerauksen jälkeen useimmat keittiöt hoitivat omavalvonnan  kynällä ja paperilla. eSmileyn perustajat totesivatettä tarvitaan ratkaisujoka on helpompiturvallisempi ja nopeampi.

Nimi eSmiley juontuu siitäettä se alun perin suunniteltiin noudattamaan nimenomaan Smiley-järjestelmän vaatimuksiaKoska ratkaisu oli digitaalinennimen alkuun lisättiin e-kirjain

Paljon on muuttunut vuodesta 2001, mutta nimemme on pysynyt ennallaan

Missio

Haluamme edesauttaa elintarviketurvallisuutta ja ruokahävikin vähentämistä. Sitä varten tarjoamme ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi hyödyntämään resurssejaan paremmin. Haluamme lisäksi toimia ihmisten ja ympäröivän maailman ehdoilla.

Tavoite

Helppokäyttöisten ohjelmistoratkaisujemme avulla haluamme luoda asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

Quote

Innovatiivisten ohjelmistoratkaisujemme avulla haluamme nousta ammattikeittiöiden verkkoratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi globaalilla tasolla.

Quote
VISIO
CSR

eSmiley investoi tulevaisuuden ratkaisuihin

Meille on tärkeää suunnitella ratkaisuja, jotka edesauttavat resurssien parempaa käyttöä. Siksi osallistumme kansainvälisesti useisiin hankkeisiin, joiden keskipisteenä on kestävä kehitys.

eSmiley mahdollistaa digitaalisella FoodWaste-työkalullaan vähentämään ja ehkäisemään ruokahävikkiä ja työskentelemään samalla kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden puolesta.

eSmiley_asiakastuki

Onko sinulla kysymyksiä?
Ota yhteyttä

Asiantuntijoiltamme saat apua ja tukea ruokaturvallisuuteen ja ruokahävikkiin liittyen.

Soita meille +358 (0) 2 724 9340

Palvelemme:

Maanantai - Perjantai 8.00 - 16.00

Haluatko kuulla lisää?

Soita meille +358 (0) 2 724 9340

tai

Pyydä tarjous Puhu asiantuntijalle