Keitä me oikein olemme?

Me olemme eSmiley! Porukassamme on ravintola-alan ammattilaisia ja elintarviketurvallisuuden asiantuntijoita. Joukostamme löytyy myös kokkeja ja entisiä elintarvikeviranomaisia sekä ohjelmistokehittäjiä ja luovia ideanikkareita.

Haluamme kehittää ratkaisuja, jotka yksinkertaisesti helpottavat ammattikeittiöiden arkea. Tavoitteenamme on keventää dokumenttiviidakkoa, tehdä lainsäädännön noudattamisesta helpompaa ja samalla auttaa keittiöitä parantamaan elintarviketurvallisuuttaan.

Meillä on konttorit Helsingissä, Kööpenhaminassa, Malmössä sekä Oslossa ja autamme omavalvonnan ja hävikin osalta Pohjoismaissa yli 10 000 mahtavaa asiakastamme!

eSmiley työntekijöitä kokouksessa toimistossa

Miksi eSmiley?

eSmiley on perustettu Tanskassa, jossa elintarviketurvallisuuden vaatimukset ovat äärimmäisen tiukkoja. Tanskassa otettiin vuonna 2001 käyttöön Smiley-järjestelmä, joka asetti perusvaatimukset keittiöiden omavalvonnalle. Meillä Suomessa tämä sama systeemi tunnetaan Oivana!

Smiley-järjestelmän alkutaipaleella useimmat keittiöt hoitivat omavalvonnan kynällä ja paperilla. Tämä johti kuitenkin isoon määrään virheitä, ja se vei aikaa keittiön muilta töiltä. Tällöin eSmileyn perustajat totesivat, että tarvitaan ratkaisu, joka on helpompi, turvallisempi ja nopeampi.

Nimi eSmiley juontuu siis siitä, että se auttaa keittiöitä noudattamaan nimenomaan Smiley-järjestelmän vaatimuksia. Koska ratkaisu oli digitaalinen, nimen alkuun lisättiin e-kirjain. Okei, ehkä vähän vanhanaikaista, mutta aikanaan se oli aika trendikästä!

Paljon on muuttunut vuodesta 2001, mutta nimemme on pysynyt ennallaan. Olemme aika lailla kiintyneet siihen, ja uskomme, että myös sinä tulet pitämään siitä.

Quote

Innovatiivisten ohjelmistoratkaisujemme avulla haluamme nousta ammattikeittiöiden verkkoratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi globaalilla tasolla.

Quote
VISIO
Tarjoilija kantaa tarjotinta tunnelmallisessa kahvilassa

MISSIOMME

Haluamme tuoda yrityksellesi lisäarvoa ja parantaa sen tulosta. Sitä varten tarjoamme innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi hyödyntämään resurssejaan paremmin. Haluamme lisäksi toimia ihmisten ja ympäröivän maailman ehdoilla.

Kokki valmistaa ruokaa ammattikeittiössä

Tavoitteemme

Uskomme, että teknologia voi muuttaa tapaamme käsitellä elintarvikkeita. Helppokäyttöisten ohjelmistoratkaisujemme avulla haluamme luoda asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

 

 

 

Tietosuojakäytäntö: https://www.esmiley.com/privacy-policy

Customer logo Joe & the Juice
Customer logo Sodexo
Customer logo Mc Donald's
Customer logo Sunset Boulevard
Customer logo Compass Group
Customer logo Shell