Stressitöntä omavalvontaa

Ruokaturvallisuus ja siihen liittyvät tarkastukset voivat olla stressaavia, mutta älä huoli – me olemme valmiina auttamaan!

eSmileyn digitaalisen omavalvontajärjestelmän ansiosta hallitset keittiösi ruokaturvallisuutta sataprosenttisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki alan vaatimukset tulevat noudatetuiksi jokaisena päivänä, ja voit huoletta toivottaa terveystarkastajat tervetulleeksi – riippumatta toimintasi laajuudesta.

eSmiley Omavalvonta

eSmiley Omavalvonnan hyödyt

  • Teemme riskianalyysin (HACCP) ja siihen pohjautuvan omavalvontasuunnitelman puolestasi
  • Tarkistuslista päivittäin tehtävistä toimenpiteistä
  • Muistutukset, kun toimenpiteiden määräajat lähestyvät
  • Automaattiset päivitykset
  • Elintarviketurvallisuusasiantuntijoiden tuki
  • Stressittömät viranomaistarkastuksetriittää kun esität tarkastajalle eSmiley-järjestelmän raportin

Varaa esittely

Täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme digitaalisen omavalvonnan esittelyn. Esittely kestää tavanomaisesti 15-30 min. 


eSmiley asiantuntija tietokoneen äärellä toimistossa

Olemme ruokaturvallisuuden asiantuntijoita

Onko sinulla erityisiä tarpeita tai vaatimuksia? Meillä on yli 17 000 ammattikeittiötä asiakkaanamme, joten olemme nähneet kaikenlaista. Järjestelmämme täyttää kaikki viranomaisvaatimukset keittiösi tyypistä tai koosta riippumatta.

Meiltä saat apua ja tukea elintarvikehygieniaan ja ruokaturvallisuuteen liittyen. Älä epäröi kysyä, autamme mielellämme!

Quote

"eSmiley on yksinkertaistanut monia arjen tilanteita. Digitaalinen omavalvonta on tuonut esihenkilöille vaivattomuutta uusien ja kokemattomampien työntekijöiden perehdyttämisessä omavalvontaan. Lisäksi pystymme valvomaan kahviloidemme olosuhteita vaivattomammin."

Quote
- Iida-Maria Moilanen, Kahvilatoimen johtaja, Relove
Fi - Unica
FI - SEMMA
relove-logo-1
Customer logo Compass Group
NO-logo-Fazer
Customer logo Mc Donald's