Liity kasvavaan joukkoomme yhdessä muiden yli 17.000 Pohjoisen keittiön kanssa

Olivia
Scandic
Coor
Comwell Hotels
Nordic Choice Hotel

Ruokahävikki – FoodWaste

Hyödyt

Säästä aikaa, rahaa ja resursseja

Helppo ruokahävikin hallinta ja mittaaminen

Kaikkien toimipaikkojen reaaliaikainen tilanneseuranta

Maksuton asiantuntijoiden tuki puhelimitse ja sähköpostitse

Myötävaikuta yrityksesi vastuullisen profiilin muodostumiseen

Ominaisuudet

Monipuoliset ratkaisut kunnianhimoosi ja tavoitteisiisi pohjautuen

Helppo ruokahävikin seuranta kaikilla päätelaitteilla

Selkeä yleiskuva avainluvuista

Kattavat ja selkeät raportit

Ruokahävikkidatana määrä kiloissa, euroissa ja CO2-päästöjen määrä

Sovita ratkaisu kunnianhimon tasosi mukaan 

Järjestelmä räätälöidään tavoitteitasi vastaavalle tasolle. Kaikkien käyttötasojen avulla pystyt vähentämään ruokahävikkiä. eSmileyn asiantuntijoiden ohjauksen avulla sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittyä työssäsi ruokahävikin vähentämiseksi. 


Saat yleiskuvan kaikkien keittiöidesi tasosta ja niiden potentiaalista 
Valitse kuhunkin keittiöösi sopiva ratkaisu, aseta tavoitteet ja hanki yksityiskohtaiset raportit kaikista keittiöistäsi Enterprise-näkymän avulla.

eSmiley FoodWaste webanimation_FI

Tuotteemme

eSmileyBlue_HACCP-Managment

Omavalvonta

Digitaalisen omavalvontapalvelun avulla hallitset ruokaturvallisuutta helposti. 

Lue lisää Pyydä tarjous
eSmileyBlue_Food-Waste

Ruokahävikki

FoodWaste on digitaalinen työkalu, joka auttaa vähentämään ruokahävikkiä. 

Lue lisää Pyydä tarjous
eSmileyBlue_Automatic-Temperature

Sensori

Langattomat sensorimme valvovat kylmälaitteiden lämpötilaa vuorokauden ympäri. 

Lue lisää Pyydä tarjous
eSmileyBlue_Cleaning-Plan

Clean

Clean-moduuli tarjoaa digitaalisen tarkistuslistan keittiön siivousrutiineista.

Lue lisää Pyydä tarjous
eSmileyBlue_Audit

Audit

Mahdollisuus suorittaa keittiön sisäinen auditointi itse järjestelmän avulla.

Lue lisää Pyydä tarjous
eSmiley_asiakastuki

Onko sinulla kysymyksiä?
Ota yhteyttä

Asiantuntijoiltamme saat apua ja tukea ruokaturvallisuuteen ja ruokahävikkiin liittyen.

Soita meille +358 (0) 2 724 9340

Palvelemme:

Maanantai - Perjantai 8.00 - 16.00
Quote

Hävikkityökalun avulla saamme hyvän katsauksen siitä, mitä roskiin päätyy. Näin voimme keskittyä vähentämään hävikkiä.

Quote
- Kirsten Secher Willumsen, Johtaja,
Skarrildhus Sinatur Hotel

Haluatko kuulla lisää?

Soita meille +358 (0) 2 724 9340

tai

Pyydä tarjous Puhu asiantuntijalle