Ruokahävikin seuraaminen on nyt helpompaa kuin koskaan

Julkaisija eSmiley asiantuntijat ruokaturvallisuus / /

 

 

Meillä on etu asiakkaillemme, sillä tarjoamme mahdollisuuden mitata ruokahävikkiä ilmaiseksi. eSmileylla olemme intohimolla mukana ruokahävikin vähentämisessä, joten haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden mitata ja seurata ruokahävikkiä maksutta. 

 

 

Säästä aikaa, rahaa ja varmista vastuullisempi toiminta keittiössäsi

Monet 17.000 keittiöstämme ovat jo aloittaneet ruokahävikin mittaamisen. Jokainen vähennetty ruokahävikkikilo merkitsee ja auttaa tekemään muutoksen. Tämä koskee ruokahävikkiä niin tuotannon, tarjoilun kuin lautashävikin osalta. Kaikki on mitattavissa ja näkyvät tulokset motivoivat työntekijöitäsi.

Ruokahävikin mittaaminen ja seuraaminen on helppoa 

Käyttämällä vain muutaman minuutin päivässä, saat hyödyllisen yleiskuvan ruokahävikin määrästä jo muutaman viikon kuluttua, ja ensimmäinen tärkeä askel on otettu. Jos haluat vähentää ruokahävikkiä, meillä on ratkaisu, joka sopii kaikkiin tarpeisiin kunnianhimon tasosi mukaisesti.

Näin se toimii

Kun kirjaudut sisään, voit rekisteröidä ruokahävikin määrän siirtymällä omavalvontajärjestelmästäsi FoodWaste Start-tasolle, tai voit ladata eSmiley 4Waste-applikaation. Annamme mielellään lisätietoja tästä mahdollisuudesta.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä
Avainsana: ruokahävikki

Samankaltainen julkaisu